Introductie

Introductie

Sinds november 2013 is Marco Zandvoort Timmerwerken een nieuw bedrijf voor de duivensport.

Nadat ik in 2008 begonnen ben met de duivensport moest er ook het een en ander worden gekocht voor de inrichting van mijn toenmalige hok. Hup het internet op en op zoek naar wat broedvakken en loketkasten. Alles zag er mooi uit dus met volle tevredenheid meegenomen en in de hokken opgehangen. Na een tijdje begonnen zich toch al wel de eerste sporen van gebruik te vertonen, zitjes die scheef gingen zitten, bodems van broedvakken die kapot gekrabt werden. Na 2 jaar hing alles in elkaar en was het plezier ver te zoeken. Dat moet beter kunnen dacht ik, en begon zelf maar te timmeren. Door de tijd heen werd ik steeds vakkundiger en was de kwaliteit inmiddels zo goed dat andere liefhebbers mij vroegen om ook wat voor hen te maken.

Na een tijdje op vriendschappelijke basis producten te hebben gemaakt voor andere liefhebbers is er besloten om een bedrijf te beginnen.

Omdat ik zelf ook in de duivensport zit weet ik precies wat er verwacht wordt. Kwaliteit en duurzaamheid staan dan ook centraal. Alle producten die op deze website staan worden compleet door mij zelf gemaakt, waardoor de kwaliteit en afwerking van een hoog niveau zijn. Mede door het gebruik van duurzame materialen als berken multiplex en beukenhout gaan mijn producten langer mee.

Kijkt u maar gerust eens rond op deze website. Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Reacties zijn gesloten.