Loket / Duivinnenkast

Loketkast / Duivinnenkast

!! LET OP !!
Helaas is het op het moment niet mogelijk om bestellingen te plaatsen. Vanwege de oorlog in Oekraïne ligt de aanvoer van berken multiplex uit Rusland door sancties en beperkingen helemaal stil. Wij zijn druk bezig om een kwalitatief goed alternatief te vinden!
!! LET OP !!

Nieuw in het assortiment is deze loket / duivinnenkast. Zonder de deuren is het een loketkast voor bijvoorbeeld jonge duiven. Met de deuren heeft u een ideale kast voor het duivinnenspel.

Alles is gemaakt van de hoogste kwaliteit berken multiplex. De tussenwanden en de schuine mestplanken zijn van 9mm dik berken multiplex, de achterwand van 6mm dik berken multiplex. Het zitgedeelte is van beukenhout, dit is zeer hard en garandeert een lange levensduur. De zijden van het zitgedeelte zijn netjes afgerond. Ook al het multiplex is afgerond langs de zijden, dus nergens scherpe hoeken maar alles is netjes afgewerkt. Betere kwaliteit is er niet!

Deze loketkast is ook zeer geschikt als duivinnenkast voor het spel met de duivinnen. Doordat het zitgedeelte naar achteren staat kunnen de duiven niet om het hoekje kijken. Door de schuine kanten aan de voorkant van de zitplek kan er ook niet naar boven of beneden gekeken worden. Het geheel is af te sluiten met de traliedeuren, zo kunt u al uw duivinnen in 1 keer opsluiten. Hiermee zijn uw duivinnen altijd rustig en hebben geen contact met andere duivinnen.

Afmetingen en prijzen

De breedte van het geheel kan verschillen afhankelijk van het aantal zitplekken. De breedte per zitplek is 23cm en kan eventueel naar wens aangepast worden.

Hoogte: 149cm
Diepte: 30cm
Breedte: afhankelijk van het aantal zitplekken

Bij de duivinnenkast de breedte +6cm voor het openen van de deuren.

Aantal rijen Zitplaatsen Breedte Loketkast Duivinnenkast
1 5 24,8 cm € 55,- € 97,50
2 10 48,7 cm € 110,- € 195,-
3 15 72,5 cm € 165,- € 292,50
4 20 96,5 cm € 220,- € 390,-
5 25 120,1 cm € 275,- € 487,50
6 30 143,9 cm € 330,- € 585

Wordt compleet gemonteerd geleverd inclusief achterwand. Het model met deuren wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk

Duivinnenkast +

Bij dit model is het mogelijk om alle duiven in 1 keer op te sluiten, en individueel 1 duif toe te voegen of uit te halen. De grote deuren bevatten allemaal kleine deuren die geopend kunnen worden. De kleine deurtjes zijn speciaal gemaakt met kleine drukveren, waardoor de duiven deze zelf niet kunnen openen als ze er tegenaan springen.

De afmetingen zijn dezelfde als bij de normale duivinnenkast.

Prijs
€ 27,50 per zitplek.

Klik op de foto voor een vergroting.

sized_duivinnenkast1

sized_duivinnenkast2

sized_duivinnenkast3

sized_duivinnenkast4

Loketkast 4.JPG
loketkast 3.JPG
loketkast 2.JPG
loketkast 1.JPG
mz3.JPG
mz2.JPG
Loketkast 4.JPG
loketkast 3.JPG
loketkast 2.JPG
loketkast 1.JPG
mz3.JPG
mz2.JPG
Loketkast 4.JPG
loketkast 3.JPG
loketkast 2.JPG
loketkast 1.JPG
mz3.JPG
mz2.JPG

Reacties zijn gesloten.